Playpaintball, de aanbieder van paintball in de regio Utrecht !  
 
 
 

Menu:

 
  P a i n t b a l l   
  l a s e r g a m e  

S p e l v a r i a n t e n

  U i t r u s t i n g  
 

 

 
  G e s c h i e d e n i s  
  A n d e r e
a c t i v i t e i t e n
 
  E c o  
  F o t o ' s  
  V i d e o ' s  
     
     
     
 

Spelvarianten Paintball & Lasergame

 
     
 

Een greep uit de spelvarianten die we u kunnen aanbieden.

Capture the Flag:
Dit is een veel gespeelde variant. Twee teams beginnen ieder aan een uiteinde van het speelveld. Ieder team heeft een vlag in zijn “basiskamp” staan; de bedoeling van dit spel is de vlag van de tegenstander te veroveren door deze mee te nemen naar de eigen basis.

CenterFlag:
Bij deze spelvorm is het zaak om een in het midden van het speelveld opgezette vlag te bemachtigen en in het basiskamp van de tegenstander te plaatsen.

De President:
De President is een spel waarbij één persoon geen wapen heeft en 4 of 5 spelers deze “V.I.P.” voor een bepaalde tijd (15 min.) moeten verdedigen.

Hostage:
Het ene team moet een gijzelaar bevrijden die door het andere team vast wordt gehouden. Het is de taak om deze gijzelaar zonder verfplekken in het basiskamp terug te krijgen.

Predator:
Vier “predators” gaan het veld in en verstoppen zich, de rest van de deelnemers gaan het veld in om de predators te vinden. Als een predator geraakt is, verlaat hij het speelveld. Wordt er echter een jager geraakt, dan verandert hij in een nieuwe predator. Voordat deze nieuwe predator het spel in gaat moet hij eerst een predator-lint bij de Marshall ophalen.

Play alone:
Iedere speler heeft een lint om, elke speler speelt in deze spelvorm voor zichzelf. Als je iemand hebt geraakt, mag je zijn lint afnemen. Degene die na 15 minuten de meeste linten heeft, is de winnaar.
 

  PlayPaintball.nl is een onderdeel van Acting Out