Sport zou de meest voorkomende hobby ter wereld zijn. Sommige mensen brengen hun vrije tijd door met het beoefenen van hun favoriete sporten, terwijl sportfans hun tijd meestal doorbrengen op sites als https://wettanbieter.cc/. Er zijn ook mensen die hun sportvaardigheden onder de knie willen krijgen en daar hebben ze kwalitatief goed apparatuur voor nodig. Als het om paintball gaat, het vinden van de beste paintball pistool om je behoeften te passen is niet altijd een gemakkelijke taak. Er zijn zo veel verschillende stijlen van paintball geweren op de markt vandaag de dag dat het een beetje verwarrend kan zijn om te vinden welke de juiste keuze is voor jou. Gelukkig is ons team er om je te helpen het makkelijker te maken! Met onze jarenlange ervaring op het veld hebben we een lijst samengesteld van de top 10 beste paintball markers die momenteel op de markt zijn in 2021.

Of je nu beginner of pro bent, er is het perfecte model dat er voor je is, en onze hands on kopers gids is ontworpen om de verschillende kenmerken van de verschillende modellen en stijlen te benadrukken. Wij hebben de top verkopende en beoordeeld paintball markers gecategoriseerd als ofwel beginner, gemiddeld, of professioneel in onze snelle referentie gids. Ons doel is je te helpen tijd en geld besparen door ervoor te zorgen je het absolute beste paintballgeweer voor je ervaringsniveau krijgt, terwijl het delen van onze liefde van paintball met de wereld!

Tippmann Cronus

Een geweldige instap in de meer tactische en realistisch ogende Tippmann modellen. De Cronus is als de ontzagwekkende 98 custom, en is in alle opzichten verbeterd. Een optionele verwijderbare loop schild en kolf kan een coole look toe te voegen aan dit intermediair niveau pistool. Zeer positieve gebruikersreviews over dit wapen en het staat bekend om zijn nauwkeurigheid. Met een railsysteem voor het bevestigen van diverse accessoires zoals red dot sights, verlichting of grips stelt de Cronus zeker niet teleur! Met een zeer betaalbare prijsklasse en een grote algemene duurzaamheid, is dit een van de beste opties voor beginners of gemiddelde spelers die op zoek zijn naar een hoge kwaliteit solide marker die lang meegaat.

Perfect voor: Beginner – Intermediaire spelers die een goed afgeronde paintball marker willen voor een geweldige prijs vs waardeverhouding.

Spyder MR100

Een soortgelijk ontwerp als de Tippmann Cronus, de Spyder MR100 heeft een langere loop en wordt geleverd met een stevige kolf voor extra nauwkeurigheid. Het volledig zwarte ontwerp ziet er geweldig uit en de gehele paintball marker is gemaakt van hoge kwaliteit materialen die alles aankunnen wat je er tegenaan gooit. De standaard dubbele tap trekker maakt hem vrij veelzijdig, voor zowel speedball of woodsball dankzij de langere loop die een behoorlijk bereik biedt.

Perfect voor: Beginner – Gevorderde spelers.

Empire Axe

Als je aan serieuze paintball toernooien begint, is de kans groot dat je de populaire Empire Axe in actie hebt gezien. Dit is een high end paintball marker die echt snel verf kan lossen. Met meerdere schietstanden, van enkel schot, ramping en volautomatisch, kun je met gemak zwaar vuur afgeven.

De Empire Axe voldoet aan de kwaliteitseisen van het merk en voor gevorderde spelers die op zoek zijn naar een oerdegelijk paintball geweer met een waanzinnig goede e-trigger systeem dat kan worden aangepast voor elk type spel, van speedball tot uitgebreide outdoor woodsball wedstrijden is dit een geweldige keuze voor die spelers met een wat hoger budget. Gezien de veelzijdigheid, nauwkeurigheid en vele after market upgrade onderdelen die er zijn voor de Axe, is het geen verrassing dat deze paintball marker op veel verlanglijstjes van spelers staat.

Perfect voor: Intermediaire – gevorderd niveau spelers op zoek naar een van de meest nauwkeurige modellen op de markt in 2021 voor toernooi spelen.