Hoewel we allemaal zo gewend zijn om onze pc voor alles te gebruiken – voor het lezen van artikelen, het bekijken van Fussball Prognosen en het spelen van games, is het tijd om de feiten onder ogen te zien. Smartphones worden daarvoor een beter apparaat. Met de vooruitgang van de smartphonetechnologie en de invoering van hoge-resolutie displays en machtige chips, zijn smartphones uitgegroeid tot de eerste voorkeuren van gamers om te spelen sommige shooting games. De PC is niet altijd meer koning – zie bijvoorbeeld PUBG als voorbeeld.

Schietspelletjes zijn de meest interessante en gemakkelijk te downloaden games voor de smartphone die een diepe adrenalinerush aan de spelers biedt. Het zijn ook gave spellen om te spelen. De game industrie is volledig onderneming deze nieuwe trend en het ontwerpen van dynamische shootergames voor Android en iPhone-gebruikers.

Vandaag, zijn er tal van verbazingwekkende derde partij schieten spel apps beschikbaar in de Google Play Store en Apple App Store. Maar, het selecteren van de beste offline schietspellen voor Android en iPhone in 2021 is een echte uitdaging. Maar, we hebben deze uitdaging aangenomen en hebben de lijst van de meest visueel aantrekkelijke en dynamische shootergames voor u allen gemaakt.

1. Paintball Shooting Games 3D

Het is een van de beste offline schieten games voor iPhone in 2020 omdat het een kleurrijk en leuk spel is. In dit spel, zul je vechten met je vijanden met behulp van kleurrijke paintball geweren. Je kunt verschillende paintball wedstrijden met je concurrenten spelen en staking hen met kleuren schieten. Dit kleurrijke schieten spel wordt gespeeld binnenshuis en vat dekken.

De realistische fysica, first-person gameplay, interactieve animatie, en 3D functies zijn enkele kleurrijke kenmerken van het spel.

2. Paintball Spelletjes: 3D schieten

Ben je op zoek naar een toon wereld schieten met een arena van paintball grond waarin je hebt om te elimineren alle andere computergestuurde spelers? Je moet de tegenstanders verslaan die niet zo gemakkelijk zonder vaardigheden zijn, de activiteiten beëindigen. Doel en brand de kleur pallets op de vijanden in het slagveld van de toon schieten arena. Als je dit spel spelen door te denken dat je een shooter? Dan zul je dit als een echte bestrijding – hit en eliminatie. Er zijn meerdere tekens in de winkel die je voor krachtiger schieten spel upgraden kunt. Krijg meer geweren door de uitgaven munten. Gebruik dekking, beheren van je apparatuur, aanpassen van de hoek voor het perfecte schot. De wind kan de kogels de andere kant op blazen!

3. Extreme Fire Paintball Target

Extreme Fire Paintball Target is een ongelooflijke brutaliteit uitdager schieten kleur oorlog. Neem je veldpistool uit en stap in de schietarena slagveld voor ultieme paintball schieten. Één van de beste paintballspelen is hier om je met de mind-blowing kleurenplons openlucht het schieten te vermaken. Geniet van paintballgevecht in verschillende wijzen. Dit gebied van de slag impliceert uiterste pret van paintball kanon het ontspruiten ervaring samen met de intensiteit van slag royale het ontspruiten gevecht. Laad je machinegeweren & paintballgeweren in de aanslag, Richt en schiet je tegenstanders in drie verschillende wijzen paintball shooter strijd in de actiesporten 3D spel slagvelden.